tomorrow'snews today! and info...

Miskolc - Wikipedia
The city lies at the meeting point of different geographical regions – east from the Bükk mountains, in the valley of the river Sajó and the streams Hejő and Szinva.According to the 2001 Census the city has a total area of 236.68 km 2 (91.38 sq mi). The ground level slopes gradually; the difference between the highest and lowest area is about 800 m (2,600 ft).
Miskolc – Wikipédia
Fekvése. A város a Bükk-vidék keleti részén, abba „beágyazódva”, a Szinva, Hejő és a Sajó völgyében, különböző természeti és gazdasági tájegységek találkozásánál épült. A város kivételes szépségét e csodás fekvése miatt is köszönheti. A Sajó, a Bódva és a Hernád összeolvadó völgysíkja, a Miskolci kapu ősidők óta jelentős áru- és ...
Miskolc - Wikipedia
Miskolc is een stad in het noordoosten van Hongarije.Met 161.265 inwoners (2014) is het de vierde stad van het land, en de kern van de op een na grootste agglomeratie.Het is de hoofdstad van het comitaat Borsod-Abaúj-Zemplén.Sinds 1954 is het een "stad met comitaatsrecht" (megyei jogú város).Miskolc staat vooral bekend als industriestad.
Miskolc irányítószáma, irányítószám Miskolc
"A" kezdőbetűs Miskolci utcák. Aba utca: Abaúji utca: Acél utca: Adler Károly utca: Adriányi utca, Tapolca
barlangfurdo.hu | v2.4
Az Európában egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni.
jogikar.uni-miskolc.hu - Hírek, események
Bűnügyi Tudományok Intézete . A Miskolci Egyetemen (akkori nevén: Nehézipari Műszaki Egyetem) 1981 szeptemberében kezdődött meg a jogászképzés. 1995. június 30-ig a Bűnügyi Tudományok Tanszéke keretében történt a büntető anyagi jog, eljárásjog, büntetés-végrehajtási jog, kriminológia és kriminalisztika oktatása.
Hotel Pannonia – Miskolc
Üdvözöljük. Szállodánk Miskolc szívében, a sétáló utca mellett - mégis nyugodt központjában található. Központi elhelyezkedésének köszönhetően a város főbb látnivalói, múzeuma, számos étterem és kávézó akár gyalogosan is könnyen és gyorsan megközelíthető.
Miszkolc – Wikipedia, wolna encyklopedia
Miszkolc (węg. Miskolc, słow. Miškovec) – czwarte co do wielkości miasto Węgier.Obecnie Miszkolc jest stolicą komitatu (odpowiednik województwa) Borsod-Abaúj-Zemplén.W 2015 roku liczba mieszkańców Miszkolca oscylowała wokół 160 tysięcy osób. Miszkolc położony jest w odległości 185 km od Budapesztu (autostrada M3), 340 km od Krakowa (autostrada na Słowacji).
Energetikai tanúsítvány Miskolc
Energetikai tanúsítvány Miskolcon és Borsod megyében ingatlanokra, lakásokra. Ha eladja házát, valószínűleg szüksége lesz az energiatanúsítványra, tájékozódjon a tanúsítás szabályozásáról és a besorolásról honlapunkon!
Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola -- Miskolc
Postai cím: 3532 Miskolc, Fadrusz u. 3-8. Telefon:(46)531-572 E-mail: szentimremiskolc@gmail.com Weboldal: http://www.szentimre.com